Huisregels

Eten en drinken

Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen naar de slaapkamers. Laat ook uw etenswaren niet buiten de koelkast staan. Dit in verband met het ongedierte. 

Huisdieren

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen in en rond het huis.

Airco

Gebruik de airco alleen als alle ramen en deuren gesloten zijn. Zet de airco uit zodra u weggaat.

Gebruik zwembad

Ga douchen voor het gebruik van het zwembad. Dit in verband met zonnebrand. Deze laat een vette laag achter in het zwembad.

Afval

Het afval hoeft niet gescheiden te worden. De vuilniszakken kunt u in de afvalcontainers deponeren die in de straten staan.

Roken

Het is niet toegestaan om in het huis te roken.

Algemeen

Check bij het verlaten van de woning alle ramen en deuren. Zorg dat alles goed afgesloten is.

Wees netjes op onze spullen! Ga niet met natte kleding binnen op de stoelen, banken en bedden zitten. Zo blijft de woning netjes en kunnen ook de volgende mensen weer genieten van een mooie en schone woning!

Waar moet u rekening mee houden als u vertrekt

Wij vragen u bij vertrek alle handdoeken en badlakens weer schoon in de kast te leggen. De laatste handdoeken die u nog gebruikt voor vertrek mag u over de wasmand hangen. De keyholder zal deze na uw vertrek wassen.

Daarnaast vragen wij u uw beddengoed te verschonen. Vertrekt u in de ochtend? Dan kunt u het vuile beddengoed bij de wasmachine leggen.

Check voor uw vertrek of u al uw spullen bij uw heeft. Denk bijvoorbeeld aan uw paspoort e.d.

Schade aan de woning

Gaat er iets kapot? Meld dit dan bij ons via info@casa-rojales.nl of bel naar Saskia (0031-(0)6 576 48 088).

Wij hopen dat u een prettig verblijf bij ons heeft gehad!

Hopelijk heeft u genoten van uw vakantie! Heeft u suggesties of tips voor ons? Dan horen wij dit graag! Noteer deze in het logboek zodat wij kunnen kijken hoe wij uw verblijf en dat van anderen nog beter kunnen maken!

TOP